Yogarejse til Mallorca 2019

YOGAREJSE TIL SOLSKINSØEN MALLORCA 2019

TUREN ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET SYGDOM !

port de soller michael

 

     18. – 25. maj 2019 - Pris: 6.695,- kr.

Mallorca er kendt for sin skønne natur, sit frodige landskab og Serra de Tramuntana bjergkæden, som er en del af UNESCO’s verdens kulturarv. Herfra udgår de skønneste vandreture - lige fra baghaven hvor vi bor.

Vi skal bo i "Villa Ca´n Tamany" Sa Figuera 77, Port de Sollér. Vi har to huse på samme grund, med udendørs overdækket køkken, have, terrasser og swimmingpool. Der er kun mulighed for delt dobbeltværelse.  Der er plads til i alt 10 personer. Der er ca. 800 meter ned til strandpromenaden.

Du kommer helt ned i tempo og kan koble af fra omverden med god samvittighed. Mærk på egen krop og sind hvad en uges intensiv yoga kan gøre for DIG!

Vi inviterer dig til, at få kontakt til dit hjerte, finde ind til din indre juvel. Med yogaøvelser, stille meditation, ayurveda og massage vil vi dele vores - til sammen - over 25 års erfaring med dig.

Programmet inkluderer dagligt 90 min. undervisning om morgenen og min. 90 min. om eftermiddagen. Vi underviser i hatha yoga med fokus på alignment, restorative og yin yoga.

Turen er både for begyndere og øvede. Alle kan være med.

Det praktiske:

Deltagerpris 6.695,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse

I prisen indgår:

  • 7 x overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 7 x morgenmad, kaffe, the og vand
  • Yoga to gange hver dag

I prisen indgår ikke: Flyrejse, rejseforsikring

Det specielle ved turen:

Vi er to glade yogalærere der er specialiseret i ayurveda og der opstår en rigtig dejlig harmoni og stemning i undervisningen. Du kommer til at være i de bedste hænder. Du kan booke behandling, enten ayurveda- eller thai yogamasssage i løbet af ugen.

  • Tilmelding:

Ved spørgsmål angående rejsen er du meget velkommen til at kontakte mig: Telefon 50539812 eller Info@dorthelolck.dk - hvor du også bestiller rejsen.

Rejse til Mallorca fra den 18. – 25. maj 2019. 

Depositum ved tilmelding kr. 3000,- kr.

Resterende 3695,- kr. bedes betalt 31. januar 2019

Glæder mig til denne rejse og ville elske DU var med på :-)