Er yoga blot yoga?

Er yoga bare noget med at sidde eller stå i samme stilling?

Nej, yoga er meget mere.........

Nogle gange kan vi igennem livet glemme at tage hensyn til os selv. Det er vigtigt, at vi lærer at lytte efter, at følge vores indre stemme, uden at ignorere os selv. Når vi oplever uro, utilfredshed eller angst, er det på tide vi lytter indad og finder ind til vores egen indre sandhed. Det er vigtigt, at vi lærer at overgive os til livet. Når vi lærer at overgive os til livet vil vi mærke, at alt er perfekt. 

Yoga har en enestående evne til at fremkalde fysisk velvære. Øvelserne kan øge din smidighed og styrke, forbedre din kropsholdning og øge blodcirkulationen. Derudover styrkes musklerne, hvilket er med til at stabilisere knoglerne. Men i sin kerne, er yoga langt mere end et system til fysisk fitness.

Det er en videnskab om et liv i balance, og en metode til at erkende sit fulde menneskelige potentiale. Via yoga bevarer du kontakten til din oprindelige natur og det bliver tydeligt, at den enkle livsstil fører ind til din egen kerne.

Yoga er derfor et fremragende og effektivt redskab mod stress. Netop i vores tid går det rigtig hurtigt i vores samfund og nogle gange oplever vi indre uro, utilfredshed eller angst. Da er det tid til at mærke efter og via yogamåtten finde ind til sin indre stemme og sandhed. 

Når du kommer til yoga hos mig får du muligheden for at dykke ind i dig selv og udforske stilheden, du lærer at forbinde dig med dit dybe åndedræt og undervisningen kan med tiden opleves som en 90 minutters meditation. Undervisning hos mig foregår grundigt, stille og roligt. Jeg ønsker at skabe et univers i stilhed, hvor du er i centrum og kommer i dyb kontakt med dig selv. 

Jeg glæder mig til at se dig.

Hjertelig hilsen Dorthe

e0140m-logo-til-web.gif